Uw reactie of bericht

Uw bericht of reactie moet, na plaatsing, eerst worden goedgekeurd door de redactie van deze website.

7 reacties op “Uw reactie of bericht

  1. Beste GUO ploeg! Wat is de nieuwe website mooi geworden. Prachtig zelfs. Ook het programma is weer vol TOP muzikanten. Ik hoop jullie allen zeker te ontmoeten bij deze GUO concerten waar je nog heerlijk kunt gaan zitten “luisteren” naar de muzikanten.
    Tot straks allemaal bij de start op 6 oktober en Eliza Carthy Band. Vergeet niet te reserveren.

  2. Mattanja Joy Bradley is door naar de finale van Beste Singsongwriter van Nederland. Volg Mattanja deze zomer in het tv-programma van Giel Beelen elke maandagavond om 20.30 uur op Nederland 3. Wil je Mattanja live meemaken? Reserveer tijdig tickets voor thematisch minifestival ‘Ladies sngsong Night bij GUO op 23 maart. GUO verwelkomt dan dit supertalent op haar podium, evenals Sarah McQuaid (UK) en Toby Beard (Australia). Check out: http://www.guo.inoisterwijk.nl

  3. Toegevoegd als support act aan GUO-concert Andy Irvine op zaterdag 3 november in Den Boogaard Moergestel: de Noord-Ierse neofolk singer-songwriter Duke Special. Duke speelt unplugged vanaf 19.30u in het grand café. Aansluitend Andy vanaf 20.30u in het bovenzaaltje. Don’t miss them!

  4. GUO Package Deal is wegens cancel GUO-concert Eliza Carthy van 6 oktober aangepast en verlengd tot zaterdag 3 november: 5 GUO-concerten voor 85 ipv 100 euro. Reserveringen voor deze kortingsactie tot za 3 nov uitsluitend nog tijdens kantooruren op 013 – 5217220, of op vrijdagavonden tussen 18 en 19.30u aan de balie in Tiliander Oisterwijk.

  5. Neem uw (klein-)kinderen tot einde basisschool gratis mee naar de GUO-concerten. Reserveer behalve voor uzelf direct ook voor hen tickets om er zeker van te zijn dat GUO ook voor hen voldoende stoelen vrij houdt!

  6. De allerbeste wensen aan alle GUO-Maten. Dat 2013 maar een spetterend muziekjaar mag worden. Aan de GUO-crew zal het niet liggen. Met in dit voorjaar in het vooruitzicht: Sedaa (Mongolië/Perzië) op 2 feb, Thematisch Minifestival ‘Ladies sing-song Night’ met Sarah McQuaid (UK/Eire), Mattanja Joy Bradley (NL) en Toby (Australia) op 23 mrt, Spiers & Boden (UK) op 27 apr. Voor uitgebreide info & tickets check out http://www.guo.inoisterwijk.nl.

  7. Op thematisch minifestival ‘Ladies song-song Night’ van Concertorganisatie Groeten Uit Oisterwijk treedt Sarah McQuaid (Cornwall/Eire) nog steeds in haar eentje op, maar heeft ondertussen Toby Beard (Australië) een gitarist toegevoegd en Mattanja Joy Bradley (NL) een toetsenist. Mattanja brengt natuurlijk ook haar Opa mee, maar dat is normaal (voor wie Mattanja kent). GUO houdt haar minifestival van 3×1 uur vrouwelijke singer-songwriters op zaterdag 23 maart in Den Boogaard Moergestel in de intieme zolderzaal waar artiesten en luisterbereide bezoekers nog op elkaars schoot kruipen. Meer info & tickets? Check http://www.guo.inoisterwijk.nl 100=VOL=OP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *