Bereik & Parkeren

Op de website van Tiliander (www.tiliander.com) staat een routebeschrijving. Parkeren kan in de parkeergarage onder Tiliander of op de parkeerplaatsen tegenover Tiliander aan de Spoorlaan. De parkeerplaats aan de Spoorlaan die het verst verwijderd is van het station, is gratis als de winkels in Oisterwijk gesloten zijn. Dat is het geval bij onze zaterdagavondconcerten. Dat is ook zo tijdens onze concerten op zondagmiddagen voor zover het dan niet tevens koopzondag is in Oisterwijk.

Tiliander aan de Spoorlaan ligt op ongeveer één minuut wandelen van zowel het treinstation als de verst van dat station verwijderde parkeerplaats aan diezelfde Spoorlaan. Tiliander ligt dus precies tussen dat station en die parkeerplaats in, aan de overzijde van de Spoorlaan. Tiliander kent ook in-/uitgangen aan het Lindeplein aan de centrumzijde en via de lift vanuit de ondergrondse parkeergarage.

Onze GUO-concerten in de theaterzaal van Tiliander zijn bereikbaar via bovenvermelde entrees. Onze GUO-concerten in de aula op de eerste verdieping zijn bereikbaar via de rechter schuifdeur aan de zijde van de Spoorlaan. Van daaruit gaat u door de klapdeuren en bereikt u via trap of lift onze garderobe en de aula op de eerste verdieping. Voorafgaand aan elk GUO-concert in de aula brengen wij aan en in Tiliander een eenvoudige routing aan die u naar de aula leidt.