Eten & slapen in Boschoord

Maaltijden & overnachtingen in GUO-concertlocatie Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord
–    Lunch voorafgaand aan GUO-middagconcert?
–    Diner na GUO-middagconcert / tussen GUO-middagconcert en GUO-avondworkshop?
–    Overnachting na afloop, met ontbijt op maandagochtend?
Lees hieronder hoe hiervoor te reserveren, telefonisch bij Boschoord, tegen speciale tarieven voor GUO-bezoekers!

Boschoord 3

Lommerrijk verscholen, te midden van Oisterwijks bos- en vennengebied op een boogscheut van de Kampina-heide, vindt u gezellig, sfeervol Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord. Op negen zondagmiddagen en vijf zondagavonden tussen oktober 2017 en april 2018 dopen wij hier een zaal met maximaal 140 stoelen voor  bezoekers om tot GUO-concert- en workshopzaal.

In het uniek uitgestrekte bos-, heide- en vennengebied rondom Boschoord vindt u volop wandel- en fietsroutes die u kunt aanvangen en eindigen bij het hotel. Zo kan een GUO-concertbezoek u aanleiding geven tot een dagje of  weekendje Oisterwijk, al helemaal als u van wat verder komt  en liefhebber bent van wandelingen of fietstochten door één van de fraaiste natuurgebieden die ons land rijk is.

Daarom heeft Boschoord rondom onze GUO-concerten en/of workshops enkele aanbiedingen tegen speciale tarieven voor u als GUO-bezoeker. Vanzelfsprekend kunt u er genieten van een drankje. Maar wat dacht u van een lekkere lunch voorafgaand aan een GUO-concert? Van een heerlijk diner na afloop of tussen middagconcert en avondworkshop? En, om helemaal feestelijk af te ronden, een relaxte hotelovernachting inclusief ontbijt op maandagochtend? Bovendien ‘riskeert’ u een spontane meet & greet met onze GUO-artiesten die ook in Boschoord verblijven.

Lunches zijn mogelijk vanaf 12.00u. Voor diners is de keuken geopend vanaf 17.30u. Boschoord beschikt over 46 standaard respectievelijk 16 luxe gerenoveerde kamers. Overnachtingen zijn inclusief ontbijtbuffet. Houdt u er bij reserveringen van maaltijden rekening mee dat uw GUO-concert aanvangt om 15.00u en eindigt omstreeks 17.15u (of incidenteel een half uurtje vroeger als er geen pauze is) en dat uw GUO-workshop aanvangt om 20.00u en eindigt omstreeks 21.30u.

Speciale maaltijd- en overnachtingstarieven voor GUO-bezoekers in Boschoord rondom GUO-concerten en GUO-workshops:

Lunchgerechten van de kaart vanaf 4,50 pp
Drie gangen keuzediner 32,50 pp
Wisselende dagschotel (uitsluitend hoofdmenu) 19,50 pp
Hotelovernachting obv 2 personen in standaardkamer van zondag op maandag, met ontbijtbuffet     69,- pkpn
Hotelovernachting obv 2 personen in luxe gerenoveerde kamer van zondag op maandag, met ontbijtbuffet     89,- pkpn
Hotelovernachting obv 1 persoon in standaardkamer van zondag op maandag, met ontbijtbuffet    64,- pkpn
Hotelovernachting obv 1 persoon in luxe gerenoveerde kamer van zondag op maandag, met ontbijtbuffet    84,- pkpn

Enkele tips
1.    Reserveer uw maaltijden en  overnachtingen met ontbijt bij Boschoord rechtstreeks telefonisch op 013 – 5231600. Meld dat u GUO-bezoeker bent. Alleen dan gelden bovenstaande speciale GUO-tarieven.
2.    Deze tarieven gelden voor overnachtingen voor zondagen op maandagen. Uw verblijf met een overnachting verlengen? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden.
3.    Boschoord kan incidenteel ook nog andere aanbiedingen hebben. Uitzonderlijk kunnen die nog aantrekkelijker zijn. Informeer daarom voor alle zekerheid ook hiernaar.
4.    Iets te vieren of te organiseren, privé of zakelijk, ook buiten GUO-concertdagen om?
Informeer naar de mogelijkheden.
5.    Uw toegangstickets voor onze GUO-concerten en/of GUO-workshops kunt u uitsluitend digitaal reserveren. Check hiervoor: https://www.veiligreserveren.nl/ticketshop/?org=GUO582396. Check‘tickets’ in menubalk.
6.    GUO rekent 0 (= NUL!) euro toeslag bij ticketreservering!
7.    Ook parkeren bij GUO-concertlocatie Boschoord is gratis!

Boschoord 1 Boschoord 2  Boschoord 4 Boschoord 5 Boschoord 6 Boschoord 7