Eten & slapen in Boschoord

Maaltijden & overnachtingen in Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord
–    Lunch voorafgaand aan GUO-middagconcert?
–    Diner na GUO-middagconcert?
–    Overnachting met ontbijt?
Lees hieronder hoe hiervoor te reserveren, telefonisch bij Boschoord.

Boschoord 3

Lommerrijk verscholen, te midden van Oisterwijks bos- en vennengebied op een boogscheut van de Kampina-heide, vindt u gezellig, sfeervol Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord. Op zeven zondagmiddagen tussen september 2018 en april 2019 dopen wij hier een zaal met maximaal 140 stoelen voor  bezoekers om tot GUO-concertzaal.

In het uniek uitgestrekte bos-, heide- en vennengebied rondom Boschoord vindt u volop wandel- en fietsroutes die u kunt aanvangen en eindigen bij het hotel. Zo kan een GUO-concertbezoek u aanleiding geven tot een dagje of  weekendje Oisterwijk, al helemaal als u van wat verder komt  en liefhebber bent van wandelingen of fietstochten door één van de fraaiste natuurgebieden die ons land rijk is.

Vanzelfsprekend kunt u in Boschoord genieten van een drankje. Maar wat dacht u van een lekkere lunch voorafgaand aan een GUO-concert? Van een heerlijk diner na afloop? En, om helemaal feestelijk af te ronden, een relaxte hotelovernachting inclusief ontbijt? Bovendien ‘riskeert’ u een spontane meet & greet met onze GUO-artiesten die ook in Boschoord verblijven.

Lunches zijn mogelijk vanaf 12.00u. Voor diners is de keuken geopend vanaf 17.30u. Boschoord beschikt over 46 standaard respectievelijk 16 luxe gerenoveerde kamers. Overnachtingen zijn inclusief ontbijtbuffet. Houdt u er bij reserveringen van maaltijden rekening mee dat uw GUO-concert aanvangt om 15.00u en eindigt omstreeks 17.15u.

Enkele tips
1.    Reserveer uw maaltijden en  overnachtingen met ontbijt bij Boschoord rechtstreeks telefonisch
op 013 – 5231600.
2.    Iets te vieren of te organiseren, privé of zakelijk, ook buiten GUO-concertdagen om?
Informeer naar de mogelijkheden.
3.    Uw toegangstickets voor onze GUO-concerten kunt u uitsluitend digitaal reserveren. Check hiervoor:
https://www.veiligreserveren.nl/ticketshop/?org=GUO582396.
4.    GUO rekent 0 (= NUL!) euro toeslag bij ticketreservering!
5.    Ook parkeren bij GUO-concertlocatie Boschoord is gratis!
Boschoord 4

Boschoord 5

Boschoord 6

Boschoord 7

Boschoord 1

Boschoord 2