Gratis met vrije gift

Gratis toegang, vrije gift achteraf

Bij de middagvoorstellingen met avondworkshops van La Manouche (5 nov) en De Zandmuze (18 mrt) hanteert GUO haar formule ‘gratis toegang met vrije gift achteraf’.

In deze formule herdefiniëren kleine formaties westerse folk door onbegrensd fusies aan te gaan met genres als jazz, klassiek, niet-westers gewortelde muziek en, in geval van De Zandmuze, met beeldende kunst. Bij zowel beide  middagvoorstellingen als beide avondworkshops betalen bezoekers geen entree bij binnenkomst, maar bepalen ze achteraf een vrije gift. Die is anoniem, naar eigen inzicht en draagkracht.

Voor wie toch om enig houvast verlegen zit, heeft GUO volgende vuistregel:
Beoordeel de voorstelling en de workshop met een rapportcijfer tussen 1 en 10. Doneer een euro per toegekend punt. Geef altijd 1 euro voor de moeite. Betaal 10 euro als u de voorstelling en de workshop van uw leven beleefde. Maak er 10+ euro van als u zwemt in uw geld en het GUO-initiatief een warm hart toedraagt.

Met haar vrije gift voorstellingen en workshops wil GUO haar democratisch gedachtegoed uitdragen om in Oisterwijk iedereen ongeacht draagkracht de kans te bieden zich te ‘verrijken’ met livemuziek en overige kunstbeleving door topartiesten. ‘Harde’ voorwaarde: tweemaal drie kwartier kunnen zitten en luisteren bij de middagvoorstellingen en nog eens anderhalf uur bij de interactieve avondworkshops, hoewel dan actieve deelname des te beter is.

Dringend advies: kom op tijd, want er is uiteraard geen voorverkoop en VOL=VOL.

Meer info in woord, beeld en geluid over beide vrije gift middagvoorstellingen met avondworkshops?
Check in menubalk ‘concerten 17/18’ en ‘workshops 17/18’ artiestenpagina’s en workshop-info van La Manouche en van De Zandmuze.

Voor deze beide gratis GUO-voorstellingen en GUO-workshops is er uiteraard geen voorverkoop en geen andere mogelijkheid tot reserveren, dus: VOL=VOL!

Digitale ticketreservering andere GUO-concerten en -workshops?
Check https://www.veiligreserveren.nl/ticketshop/?org=GUO582396.
Check ‘tickets’ in menubalk.
GUO rekent 0 (= NUL!) euro toeslag bij ticketreservering!
Ook parkeren bij GUO-concertlocatie Boschoord is gratis!

Maaltijden en overnachting
–    Lunch voorafgaand aan middagvoorstelling?
–    Diner tussen middagvoorstelling en avondworkshop?
–    Overnachting na avondworkshop, met ontbijt op maandagochtend?
Reserveer hiervoor telefonisch bij Hotel-Restaurant Boschoord op nummer 013 – 5231600. Vermeld dat u GUO-bezoeker bent. Voor u gelden speciale GUO-tarieven! Check ‘eten en slapen in Boschoord’ in menubalk.