Tickets

GUO-tickets
U reserveert uw GUO-tickets uit serie 2016/2017 bij Theaters Oisterwijk – Moergestel (= Tiliander en Den Boogaard).

De spelregels van Theaters Oisterwijk – Moergestel (TOM) zijn van toepassing op uw reserveringen voor GUO-tickets. Deze spelregels staan op de website van Tiliander. GUO werkt overigens niet met Theaterbonnen en heeft haar eigen ticketruilsysteem. Als u GUO-tickets reserveerde en deze minstens één dag vóór betreffend GUO-concert bij Tiliander teruggeeft, kunt u uw GUO-tickets in de mate van het mogelijke ruilen tegen die van een toekomstig GUO-concert binnen hetzelfde seizoen. GUO geeft geen geld terug en in geval van duurdere tickets moet u het verschil bijbetalen.

U reserveert uw GUO-tickets als volgt:

1.Digitaal:
Ga naar www.tiliander.com, selecteer uw GUO-concert en volg de instructies.

2. Telefonisch:
Bestel uw GUO-tickets telefonisch van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17u op 013 – 5217220 (tel.nr. Tiliander).
Zolang voorradig kunt u uw GUO-tickets op elke GUO-concertdag zelf ook nog kopen in Tiliander ter plekke vanaf één uur vóór tot aanvang van het GUO-concert. Voor GUO-concerten in de theaterzaal is dan de balie in de foyer geopend, voor GUO-concerten in de kleine zaal op de eerste verdieping is de zaalkassa geopend.
tiliander

Tiliander
Spoorlaan 82/C
5061 HD  Oisterwijk
tel: 013 – 5217220
http://www.tiliander.com

GUO-ticketprijzen
Onze variabele ticketprijzen staan per GUO-concert  vermeld op de artiestenpagina’s onder ‘Concerten 16/17’ op de menubalk.

GUO-ticketkortingen
In plaats van ticketkortingen bieden we in concertseizoen 2016/2017 bij vier van onze veertien GUO-concerten gratis toegang,  met achteraf anonieme, vrije gift naar ieders draagkracht en eigen inzicht. Wel hebben (klein-)kinderen tot einde basisschool obv betalende (groot-)ouders gratis toegang tot alle GUO-concerten.

Bovendien biedt Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk GUO-concertbezoekers korting op overnachting met ontbijt op vertoon van hun GUO-tickets. Ideaal voor GUO-bezoekers van verder weg die na een GUO-concert liever niet direct huiswaarts reizen. Bovendien: Boschoord ligt middenin Oisterwijks bos- en vennengebied met uitgelezen mogelijkheden voor wandel- en fietstochten en overige uitstapjes. Voor meer informatie en voor hotelreserveringen:

Hotel-Restaurant Boschoord

Gemullehoekenweg 143
5062 SB Oisterwijk
Telefoon: +31 (0)347 – 750 443
Fax: +31 (0)13 – 523 1605
E-mail: info@hotelboschoord.nl
Website: www.hotelboschoord.nl